Kruszarka do lodu – barowy niezbędnik

Kruszarka do lodu – barowy niezbędnik

11 grudnia, 2018 Wyłączono przez JP

Niewielkie urządzenie nazywane również kostkarką sprawdza się doskonale podczas codziennej pracy w barze lub domowego przyjęcia. Niektórzy wolą zaopatrzyć się w lód workowany, dostępny powszechnie w sklepach, ale kruszarka do lodu to wydajne, ekologiczne i łatwe w obsłudze urządzenie.

Kiedy przyda się w Twojej kuchni?

W domowym zaciszu będzie towarzyszyła w zasadzie przez cztery pory roku. Latem, kiedy słupki termometru szybują wysoko w górę, mocno schłodzony napój błyskawicznie orzeźwi Cię. Zimą, przy okazji świąt lub sylwestra, umożliwi szybkie schłodzenie alkoholu jeśli w zamrażalniku brakuje już miejsca. Kruszarka do lodu do użytku prywatnego powinna być więc możliwie niewielka i tania a czas jej pracy – szybki, ale niekoniecznie błyskawiczny. Czy kruszarka do lodu stoi już w Twojej kuchni?

Kruszarka do lodu w Twoim barze

Nietrudno zgadnąć, że sprzęt okaże się niezastąpionym podczas pracy w klubie lub obsługi imprez okolicznościowych. Pyszne, zimne drinki uświetnią każdy wieczór i zachęcą klientów do skorzystania z Twoich usług po raz kolejny. Jeśli szukasz urządzenia na lata, sprawdź jakość materiałów z których go wykonano, moc silnika i stopień automatyzacji. Jeśli kuchnia lub bar na którym przygotowujesz zamówienie znajduje się w bliskiej odległości od klientów, zadbaj również o jego, możliwie, najcichszą pracę. Producenci oferują zarówno sprzęt wolnostojący jak i do zabudowy więc, w zależności od preferencji, możesz zdecydować się na najdogodniejsze rozwiązanie.