Chłodziarki podblatowe

Chłodziarki podblatowe

20 sierpnia, 2017 Wyłączono przez KM

W każdym lokalu zajmującym się gastronomią jedną z najważniejszych kwestii jest przechowywanie towaru w odpowiednich warunkach. Jest to szczególnie istotne w okresie letnim, kiedy to odnotowuje się bardzo wysokie temperatury. Jak wiadomo, wpływają one bardzo niekorzystnie na dużą część półproduktów i produktów. Na szczęście, chłodziarki podblatowe to coś, co może nam w tej sytuacji pomóc.widok na chłodziarki podblatowe w kuchni

Chłodziarki podblatowe

Na pewno wiele razy odwiedzaliśmy różnego rodzaju lokale gastronomiczne. Na przykład restauracje, puby, piwiarnie. Żadne z tych miejsc nie może się obejść bez takich urządzeń jak chłodziarki podblatowe. Dzięki nim przechowywane przez nas produkty i półprodukty dłużej zachowają swoją zdatność do spożycia. W przypadku napojów (także alkoholowych) ponadto zapewniają, że świeżo otwarty orzeźwi spragnionego klienta nawet w środku upalnego dnia.

towar w chłodziarkach

Jaką chłodziarkę podblatową wybrać?

Największą zaletą tych urządzeń są ich stosunkowo niewielkie gabaryty, dzięki czemu można je umieścić pod ladą. W ten sposób zaoszczędzimy dużo przestrzeni użytkowej, którą możemy zagospodarować następnie w inny sposób. Ich obudowy wykonuje się najczęściej ze stali nierdzewnej, ponadto wnętrza są podświetlane. Dzięki temu przy odrobinie zastanowienia się takie urządzenie może zostać idealnie wpasowana w wygląd lokalu, tworząc jedną spójną, cieszącą oko całość. Oczywiście, w zależności od indywidualnych preferencji i potrzeb, chłodziarki podblatowe mogą być wyposażone w drzwi uchylne bądź przesuwne. Może także dowolnie zwiększać lub zmniejszać liczę zamontowanych w niej półek.

W chłodziarki podblatowe zaopatrzy Was:

Gastro Salon
tel.: 12 626 06 26
email: biuro@gastrosalon.pl