
Kruszarka do lodu – ciche i intuicyjne urządzenie
27 sierpnia, 2018Marzysz o założeniu własnego baru lub restauracji? Stoły, lodówki, opiekacze, piekarniki, grill elektryczny już na stanie? Przygotowując wymarzone miejsce, w którym Twoi goście spędzą niezapomniane chwile, nie zapomnij o wyposażeniu baru. Będziesz potrzebował wyciskarki, syfonu i kruszarki do lodu. Jak ją wybrać, by posłużyła na lata i dlaczego taka inwestycja się opłaca? Dowiesz się tego z naszego poradnika!
Drobny lód – nieodzowny element pysznych drinków
Orzeźwiające mojito, słodka piña colada i inne, niezwykłe napoje nie smakują tak wyjątkowo, jeśli nie wypełnimy wysokiej szklanki lodem. Schłodzony drink, idealny na upalne dni, pobudzi Cię do dalszych przygód podczas wakacyjnego wypadu. Zapracowani barmani z pewnością nie znaleźliby czasu na manualne rozdrabnianie brył, więc kruszarka do lodu musi wchodzić w skład dobrze wyposażonego punktu.
Kruszarka do lodu – serwuj idealne drinki dla swoich gości
Idealne do małej i dużej gastronomii, powinny być wykonane z trwałych i odpornych na stłuczenia materiałów. Tanie, plastikowe kruszarki do lodu z pewnością nie wytrzymałyby całego sezonu. Wybierz sprzęt wyposażony w precyzyjne ostrza ze stali nierdzewnej i pojemnik z grubego tworzywa. Dzięki takiemu duetowi Twoja praca będzie wydajniejsza i bezpieczniejsza. W trosce o komfort klientów, szukaj sprzętu, które pracuje cicho i bezszelestnie. Urządzenie niewielkich gabarytów umieścisz bezpiecznie na wyspie barowej, aby nie przeszkadzało Ci w codziennej pracy.